VI UTVIKLER
NORGES VIKTIGSTE
BUSINESS PARK

Gardermoen Oslo Lufthavn vokser i raskt tempo, og det gjør også området rundt. Her vil det bli moderne bygg i grønne omgivelser tilpasset alle typer næring. De første bedriftene har allerede etablert seg, og vi har store tomtearealer ledig for DIN bransje. Les brosjyre her.

 

HER BLIR DET PLASS TIL ALLE TYPER NÆRING

Det vil bli lagt til rette for å samle like næringer i egne kvartaler for å kunne skape synergier, kostnadseffektivitet og samtidig skille mellom eksempelvis transport, lager, handel, kontor og hotell.

 

 

 

HER LIGGER
GARDERMOEN BUSINESS PARK

Med umiddelbar nærhet til Oslo Lufthavn Gardermoen, E6 mot Oslo og Hamar, og E16 til Bergen i vest og mot Sverige i øst, gjør parken tilgjengelig for hele landet – og ikke minst hele verden.

 

 

 

 

ERIK HAR PROBLEMER,

VI HAR EN LØSNING

 

 

MODERNE BYGG I EN

GRØNN PARK MED BLANDET NÆRING

Gardermoen Business Park skal bli Norges ledende møteplass for alle typer næring. Det skal bli et attraktivt og levende miljø, det skal være opplevelser med god og enkel tilgjengelighet. I tillegg skal parken ha en bærekraftig plan. Hele 5000 dekar vil bli utbygget for ulike næringer, og samtidig tilpasset den enkelte bedrifts behov.
Gjennom en overordnet plan vil vi samle likeartede næringstyper. Det er tenkt for å skape synergier, kostnadseffektivitet, samt for å skille mellom eksempelvis transport, lager, handel, opplæring, hotell og kontorlokaler. Parken vil bestå av tidsriktige bygg integrert i grønne omgivelser som skaper et stimulerende og levende miljø. Et miljø som tiltrekker seg mennesker til området og arbeidsplassene.
Om din bedrift har et ønske om etablering i Norges sentrum, vil Gardermoen Business Park være et naturlig valg.

Er området av interesse for deg og din bedrift?
Ta kontakt for mer informasjon
Les brosjyre